Header Ads Widget

Jiletli Tel Örgü Sistemleri

Jiletli Tel Örgü Sistemleri,  Ankara Jiletli tel örgü, Ankara jiletli tel örgü fiyatları, Jiletli tel örgü maliyeti Ankara, Jiletli çit sistemleri özel mülk alanlarına kesinlikle girilmemesi arzu edildiğinde talep edilir. Hassas özel mülkler, askeri alanlar, yüksek güvenlikli siteler gibi büyük yapı alanlarında oldukça sık kullanılan bir çit çevirme sistemidir.

Dayanıklı malzemesi galvanizden üretilir ve paslanmazdır. 430 ve 304 Kalite Paslanmaz şeklinde Panel çit ve tel örgü üzeri uygulamalar tercih edilir. Uygulama alanına ve plana göre  Helezon Jiletli Tel veya Düzlemsel Jiletli Tel şeklinde 45cm, 60cm ve 90cm ölçülerinde gereken önleme göre planlanır ve montajlanır.

Tel örgü yaptırmak isteyen kişiler veyahut müesseseler dikenli, jiletli, kafesli gibi çeşitleri bulunan tel örgülerden kullanım emellerine en uygun tel örgü modelini seçmelidir. Tel örgüye hangi amaçla ihtiyaç duyulduğu ve kullanıcının beklentileri seçim mertebesinde ehemmiyetlidir. Kişiler tel örgü seçimlerinde kesinlikle çitlerin ve tel örgülerin özellikleri ile ilgili uzman olan kişilerden bilgi almalı, seçimlerini bu doğrultuda gerçekleştirmelidir. Üründe kullanılacak malzemeler de uygulanılacak alanın şartlarına uygun olmalıdır. Bilhassa darbelere, hava koşullarına karşı dirençli tel örgü ve çitler seçenek edilmelidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar