Header Ads Widget

Jiletli Tel Montajı Ankara

Jiletli Tel Montajı, Jilet teli montajı Ankara, Jiletli tel yapımı Ankara, Jiletli tel ustası Ankara, Jiletli tel çit yapımı, Çit sistemleri arasında en çok kullanılan malzemelerden birisi olan jiletli tel montajı müşterinin isteği doğrultusunda yapılmaktadır. 

Bu sistem iki direk arasına tek olarak montajı yapılabilmektedir. Çok yaygın olarak kullanımı ise, bir tel çit örgü sisteminin üzerine veya tel çit örme sisteminin altına montajı yapılabilmektedir. Yine çok fazla olarak panel çit sisteminin üzerine de yapılabilmektedir. Montajı tehlikeli olduğundan (tellerin keskin olması) bir çit ustası tarafından yapılması önerilir.

Bunlar arasında ilk olarak düz hat jiletli tel uygulaması bulunmaktadır. Bu çeşit teller arasında en fazla kullanılan bu jiletli tel çeşidi, daha çok son derece güvenliğe ihtiyaç duyan alanlar adına kullanılmaktadır. Bunlar arasında özellikle de hapishaneler bulunmaktadır. Giriş ya da çıkışlara hiçbir şekilde müsaade etmeyecek bir tasarım ile üretimi yapılmış düz hat birbirine paralel bir şekilde belli aralıklar ile alt alta tasarlanmaktadır. Bu sayede her hangi bir insan ya da bir hayvan buradan kesinlikle geçmesine izin vermez.


Yorum Gönder

0 Yorumlar