Header Ads Widget

Helezon jiletli tel montajı nasıl yapılır?

Helezon jiletli tel ağırlıklı olarak askeri alanlar, elektrik üretim tesisleri, havalimanları, fabrikalar, vb alanlarda güvenlik sorunlarının yaşandığı yerlerde tercih edilir. Özellikle sınır bölgelerinde tercih edilen helezon jiletli teller çit üzerinden ve çitin topraklar birleşim kısmından çekilir. Bu işlemler üstten ve telin altından geçişi engellemek için yapılmaktadır. Jiletli tel çeşitleri arasında en güvenli ve caydırıcı olanı helezonik jiletli tel dir. Paslanmaz 304k,paslanmaz 430k ve galvanizli olarak imal edilebilir. Helezonik  jiletli tel fiyatları seçmiş olduğunuz ürüne göre belirlenebilmektedir.

Helezonik jiletli tel montajı nasıl yapılır?

  1. Uygulama şekli: Mevcut çit seviyesinin üstünde oluşturulmuş “v” şeklindeki çatal direkler arasına 2 sıra 2,50mm sıcak daldırma galvanizli gerçi teli çekilir. . Çekilen gergi telleri arasına helezonik jiletli tel teknik şartnamenize uygun mesafelerde rulolar açılarak yerleştirilir ve bağlantıları yapılır.
  2. Uygulama şekli: Beton zemin üzerine kare profil veya boru profilden imal edilmiş olan “v” şeklindeki çatal direkler 3,00m aralar ile monte edilir. Montajı tamamlanan direkler üzerine 2 sıra 2,50mm sıcak daldırma galvanizli gerçi teli çekilir. . Çekilen gergi telleri arasına helezonik jiletli tel teknik şartnamenize uygun mesafelerde rulolar açılarak yerleştirilir ve bağlantıları yapılır.

Helezonik jiletli fiyatının sağlıklı olarak verilebilmesi için jiletli tel çap, paslanmaz yada galvanizli mi, uygulamanın nasıl yapılacağına bağlı olarak değişmektedir.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar