Header Ads Widget

Ankara Jiletli Tel Çit Sistemleri

Jiletli Tel Örgü Çit Sistemleri, Jiletli tel sistemleri, Jilet teli sistemleri Ankara, Ankara jilet teli sistemi ve uygulaması Jiletli tel günümüzde güvelik amaçlı en çok tercih edilen yüksek caydırıcı güvenlik önlemlerinden biridir. Dikenli tellerin bile yeterli olmadığı daha tehlikeli bölgelerde kullanılan jiletli tel sadece kesici özellik taşımaz. Jiletli tel özel arazilere girmeye çalışan insanların vücuduna takılır.

Yüksek güvenlik gerektiren bölgelerde kullanılan jiletli teller insanları caydıran bir özelliğe sahiptir. Bu sayede bu tür arazilere girmekten büyük ölçüde vaz geçeceklerdir.. Kullanım alanlarına göre değişkenlik gösteren bu tarz güvenlik önlemleri arasında en iyisi jiletli teldir.

Düzlemsel – Helezon ve Düz Hat (Düzlemsel) olmak üzere 2 tane kıvrılan hatları vardır. Boyutları 30,45,60,90 cm olarak üretilir ve montajı yapılır. Galvaniz veya Paslanmaz ham maddeden üretimi yapılmaktadır.

Jiletli Tel Sistemleri Niçin Tercih Edilir?
Yüksek güvenlikli bölgelerde kullanılmasının sebebi hırsızlık, yasak bölgeye giriş, haneye tecavüz gibi suçların, ya da hapishaneye içeriden veya dışarından hiç fark etmez, giriş çıkışların önlemini almak için tercih edilir. Bu sayede dışarıdan gelecek herhangi bir zarara karşı evinizi, ailenizi, iş yerinizi veya girilmesi yasaklı bölgeleri korumuş olursunuz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar