Header Ads Widget

Ankara Jiletli Tel Çit Fiyatları

Jiletli Tel Fiyatları, Jiletli tel fiyatı Ankara, Jiletli tel fiyatları ve uygulaması, Jilet teli fiyatları Ankara, Telin çeşitleri ve boyutları jiletli tel fiyatlarını etkileyen nedenlerdendir. Montajı da fiyatlardaki değişkenlerden bir tanesidir.

 Bunun sebebi montaj yapılacak yerin uzaklığı, yüksekliği ve engebe gibi durumlar fiyatı etkilemektedir.  Güvenlik derecesini en üst seviyeye çıkarmak isteyene herkesin kullanacağı bu tel çeşitleri villaların bahçelerinde ve apartmanların etraflarında da sıkça kullanılmaktadır. Diğer ürünlere göre fiyat bakımından düşük ve ekonomiktir.

Diğer bir ürün ise düzlemsel jiletli tel sistemidir. İç içe geçmiş bir desen gibi bir tasarım ile bu tel çeşitleri daha çok panel çitlerin üzerine uygulanmaktadır. Ancak bunun yanında birçok farklı çit uygulaması üzerine de kurulumu yapılabilmektedir.

Bir diğeri ise helezon jiletli tel çeşididir. Bu tür teller genel olarak askeri bölgelerde en fazla kullanılan tel çeşitleri olmaktadır. Tam bir boru şeklinde ve kalın olarak tasarım yapılan bu tel çeşitleri, her hangi bir ihlal söz konusu olduğu zaman kalın tutulan bu yanı ile geçecek olan şey o noktada öylece kalmaktadır. Bu tel ucundaki jiletler yüksek kalitede kesici özelliğe sahip olacak şekilde üretim yapılmaktadır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar